Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ξεκίνησε η γιορτή του ποδοσφαίρου στα Τρίκαλα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ30.04.2024 | 1:35 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Το ποδοσφαιρικό τουρνουά που έχει γίνει θεσμός θα πραγματοποιηθεί και φέτος στα Τρίκαλα.

Ο λόγος για το 18ο τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Αποστόλη Γκαραγκάνη, που άνοιξε τις πύλες του χθες Μεγάλη Δευτέρα και Μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη, όταν και θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί όλων των κατηγοριών και εν συνεχεία θα έχουμε την τελετή λήξης με τις καθιερωμένες βραβεύσεις.

Η σπουδαία αυτή διοργάνωση διεξάγεται υπό την αιγίδα του ποδοσφαιρικού σωματείου Δήμητρα/Απόλλων και φέρει το όνομα του εμπνευστή του τουρνουά, του αείμνηστου Αποστόλη Γκαραγκάνη.

Το παρόν και φέτος θα δώσουν μερικές εκ των κορυφαίων ακαδημιών της χώρας και το επίπεδο των αγώνων αναμένεται ιδιαίτερα υψηλό, καθώς αρκετά από τα ταλέντα της επόμενης γενιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα δώσουν το παρόν.

Η διοργάνωση αυτή θα ενισχύσει και τον αθλητικό τουρισμό της περιοχής, καθώς εκατοντάδες αθλητές θα δώσουν το παρόν μαζί με τις οικογένειές τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης