Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

Ξεκίνησε η κατασκευή του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς

ΤΟΠΙΚΑ04.08.2022 | 12:18 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Παρουσία του Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρου Αλέκου, των Αντιδημάρχων κ. Θώμου Γεώργιου, κ. Κερασοβίτη Βασίλειου και του Προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών έγινε η έναρξη των εργασιών της κατασκευής του κυνοκομείου

Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ

 Ένα έργο που δείχνει την βούληση της δημοτικής Αρχής για την επίλυση σημαντικών και χρόνιων προβλημάτων του Δήμου αλλά και την ευαισθησία της για τη διαχείριση των αδέσποτων προσφέροντάς τους τις κατάλληλες συνθήκες φιλοξενίας και ευζωίας

Λιγότερο από δύο μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Κατασκευή Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς», προϋπολογισμού 418.000 ευρώ, ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του καταφυγίου. Ένα έργο που κρινόταν αναγκαίο για το Δήμο Μετεώρων και αποτελούσε αίτημα των κατοίκων αλλά και φορέων της ευρύτερης περιοχής Καλαμπάκας.
Η πίστωση του έργου προέρχεται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.
Το έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών για την «Κατασκευή Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς» του Δήμου Μετεώρων, σε εκτός σχεδίου πόλης αγροτεμάχιο εκτάσεως 20.171,33 τ.μ., στη θέση «Ποταμιά», ιδιοκτησίας του Δήμου Μετεώρων.
Ένα έργο που δείχνει την βούληση της δημοτικής Αρχής για την επίλυση σημαντικών και χρόνιων προβλημάτων του Δήμου αλλά και την ευαισθησία της για τη διαχείριση των αδέσποτων προσφέροντάς τους τις κατάλληλες συνθήκες φιλοξενίας και ευζωίας.
Παρουσία του Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρου Αλέκου, των Αντιδημάρχων κ. Θώμου Γεώργιου, κ. Κερασοβίτη Βασίλειου και του Προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών έγινε η έναρξη των εργασιών της κατασκευής του κυνοκομείου.
Ακόμα μία δέσμευση της δημοτικής Αρχής παίρνει σάρκα και οστά. Το εν λόγω πρόγραμμα είχε καταληκτική ημερομηνία υποβολής πρότασης την 31/12/2019, τέσσερις μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων αυτής της δημοτικής αρχής. Το τρέξαμε, το πιστέψαμε, το αξιοποιήσαμε και σήμερα γίνεται πράξη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης