Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ξεκίνησε η τοποθέτηση ψηφιακών υδρομέτρων από τη ΔΕΥΑ Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ11.04.2024 | 5:27 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η ΔΕΥΑ Μετεώρων ενημερώνει ότι έχει ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση Τηλεμετρικού Συστήματος Εξασφάλισης και Επάρκειας των Δικτύων Ύδρευσης του Δήμου Μετεώρων». Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 7.257.850 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2021».

Το έργο αφορά την, χωρίς οικονομική επιβάρυνση των δημοτών, αντικατάσταση όλων των υδρομέτρων της πόλης της Καλαμπάκας και των χωριών με νέα ηλεκτρονικά υδρόμετρα που καταγράφουν άμεσα τις καταναλώσεις νερού με απόλυτη ακρίβεια και αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜ προς τους καταναλωτές.

Για το σκοπό αυτό συνεργεία του αναδόχου του έργου εκτελούν καθημερινά τις απαιτούμενες εργασίες σε κάθε ιδιοκτησία και μπορεί να υπάρξει ολιγόλεπτη διακοπή υδρόδοτησης στην παροχή νερού.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης