Σάββατο 24.02.2024 | Εορτάζουν: Θεόδωρος, Θοδωρής, Θόδωρος, Θεοδώρα, Δώρα, Θοδώρα, Δωρούλα, Ντόρα

Ξεκίνησε το έργο ανάπλασης της οδού Μετέωρων

ΤΟΠΙΚΑ18.10.2022 | 4:43 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ξεκίνησαν, παρουσία του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Αλέκου, οι εργασίες για την ανάπλαση της οδού Μετεώρων στην Καλαμπάκα, συνολικού προϋπολογισμού 170.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Leader 2014-2020.

Στην πρωινή συνάντηση με τον ανάδοχο του έργου παραβρεθήκαν ο Αντιδήμαρχος έργων κ. Θώμος Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος Δυτικού Τομέα κ. Μπαντανίκας Νικόλαος ενώ ο Δήμαρχος τόνισε προς όλους ότι:

«Πρόκειται για μια υποδομή στην πόλη μας που έρχεται ν’ αλλάξει την αρχιτεκτονική της κυκλοφορίας, να αναβαθμίσει την προσβασιμότητα, παρέχοντας ταυτόχρονα ασφάλεια και αυτορρύθμιση της διέλευσης των οχημάτων.

Το έργο μετά την υλοποίησή του, αναμένεται να βελτιώσει τις συνθήκες κίνησης όχι μόνο στο συγκεκριμένο κόμβο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή περιορίζοντας τις καθυστερήσεις, μειώνοντας παράλληλα την περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Με γνώμονα τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, μελετούμε και κατασκευάζουμε έργα που σέβονται και υπηρετούν τον πολίτη, βελτιώνουν την καθημερινότητά του, αλλάζοντας προς το καλύτερο, μέρα με τη μέρα, την εικόνα της πόλης μας»

Από το γραφείο του Δημάρχου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης