Κυριακή 03.12.2023 | Εορτάζουν: Γλυκέριος, Γλυκερός

Ξεκινούν τα φροντιστηριακά μαθήματα

ΤΟΠΙΚΑ25.08.2022 | 4:28 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών φτάνει στο τέλος για τους Τρικαλινούς μαθητές που πλέον προετοιμάζονται για την νέα σχολική χρονιά. Κι αν για το σχολείο απέχουμε τουλάχιστον ένα δεκαπενθήμερο, για το φροντιστήριο ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφά.

Η έναρξη των μαθημάτων για τα φροντιστήρια και το σχολικό έτος 2022-23, σύμφωνα με το Σύλλογο Φροντιστών νομού Τρικάλων ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου για την Β’ και Γ’ Λυκείου ΓΕΛ, την 8η Σεπτεμβρίου για την Α’ Λυκείου, το ΕΠΑΛ και το Γυμνάσιο και την 15η Σεπτεμβρίου για τους απόφοιτους.

Ο Σύλλογος Φροντιστών για μια ακόμη χρονιά καλεί τους γονείς και τους μαθητές να εμπιστευτούν τα νόμιμα και αδειοδοτημένα φροντιστήρια του νομού Τρικάλων και τους εκπαιδευτικούς τους κι εύχονται σε όλους και όλες μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Ταυτόχρονα ο Σύλλογος έρχεται να συγχαρεί όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την προσπάθειά τους στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2022. Εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σ’ όσους και όσες μαθητές και μαθήτριες πέτυχαν τον στόχο τους. Τους εύχονται καλή σταδιοδρομία με γνώση και δημιουργικότητα σε ένα νέο κεφάλαιο που ξεκινά. Σ΄ όλους εκείνους που δεν πέτυχαν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα τους προτρέπουν να μην απογοητεύονται, αλλά να συνεχίσουν να αγωνίζονται με αποφασιστικότητα, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά τους.

«Την περασμένη σχολική χρονιά, μια χρονιά που δεν έλειψαν τα προβλήματα, τα φροντιστήρια του νομού μας στάθηκαν αρωγοί όλης αυτής της προσπάθειας. Όπως κάθε χρόνο, με σωστό προγραμματισμό, οργάνωση και ορθή διαχείριση βρεθήκαμε στο πλευρό των μαθητών και των μαθητριών μας. Είμαστε έτσι περήφανοι μια ακόμη χρονιά για τον μακρύ κατάλογο επιτυχιών του νομού μας και ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν γονείς και μαθητές», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη του Συλλόγου: Γνώση, Διάδραση, Διάκριση-Στόχος, Ειδέναι, Εξέλιξη, Επίκεντρο, Ευκλείδης, Ηράκλειτος, Θετικές Σπουδές, Κίνητρο Σπουδών, Μαθητεία, Μέλλον, Νέα Δομή, Παιδεία, Πρότυπο, Πυρσός, Σπουδή, Φως, Ωμέγα, alma mater, Φρ. Γεώργιος Ζορμπάς, Φρ. Μαθηματικών Λαγούδης Α, Φρ. Χημείας Παπαδημητρίου Β.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης