Παρασκευή 26.02.2021 | Εορτάζουν: Ανατολή, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα, Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Σεβαστός, Σέβος, Σέβης, Φώτιος, Φώτης, Φωτεινός, Φώτις, Φωτεινή, Φανή, Φένια, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ

Ξεκινούν τον αγώνα οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ

ΤΟΠΙΚΑ17.12.2018 | 12:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ανακοινώθηκε η εξάδα του ψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής για τα Τρίκαλα. Τα ονόματα έγιναν την Κυριακή μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και δεν υπάρχει καμία αλλαγή σε σχέση με αυτά που αναφέραμε το περασμένο Σάββατο. Έτσι οι υποψήφιοι ξεκινούν και επίσημα τον αγώνα τους, με το τοπικό ΚΙΝΑΛ να τίθεται σε εκλογικό συναγερμό.

Έτσι το ψηφοδέλτιο απαρτίζουν:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ (ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑΣ ΕΑΠ & ΕΚΠΑ)

ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ)

ΝΤΙΝΤΗ ΧΡΥΣΑ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΙΑΤΡΟΣ)

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ)

ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

 

Μήνυμα του Γραμματέα της ΝΕ Τρικάλων

Στην σημερινή κρίσιμη πολιτική συγκυρία, την ώρα που ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, πολώνουν, για άλλη μια φορά ανεύθυνα το πολιτικό και κοινωνικό κλίμα, το Κίνημα Αλλαγής απαντά με πολιτική και εκλογική ετοιμότητα . Άλλωστε, η ανακοίνωση του 70% των ονομάτων των ψηφοδελτίων μας πανελλαδικά, το αποδεικνύει με τον πιο πειστικό τρόπο . Όπως είχε προαναγγελθεί, τα ψηφοδέλτια του Κιναλ, χαρακτηρίζονται από την ισορροπία ανανέωσης και εμπειρίας, καθώς και από ιδιαίτερη εκλογική δυναμική. Η στελέχωση τους από ανθρώπους που προέρχονται από την κοινωνία, τον ευρύτερο πολιτικό μας χώρο, αλλά και από τις παραδοσιακές δυνάμεις της δημοκρατικής παράταξης, εγγυάται την επερχόμενη νίκη. Τα Τρίκαλα, δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση των παραπάνω κριτηρίων. Πιστεύω ακράδαντα ότι το ψηφοδέλτιο μας, στο νομό Τρικάλων, μπορεί να φέρει μια μεγάλη πολιτική και  εκλογική ανατροπή . Πλέον, το κύριο βάρος πέφτει στους έξι υποψηφίους μας, στους οποίους θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και επιτυχία . Θέλω δε να τους διαβεβαιώσω, ότι η νομαρχιακή επιτροπή, και όλα τα θεσμικά όργανα του κόμματος, θα είναι αρωγοί σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Μαζί θα πετύχουμε, να φτάσει το πρόγραμμα μας, παντού, σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του νομού μας. Μαζί, θα αναδείξουμε το Κίνημα Αλλαγής, ξανά,σε κυρίαρχη δύναμη του προοδευτικού χώρου. Μαζί θα ανοίξουμε την πόρτα της επιστροφής στη δημοκρατική παράταξη, σε όλους εκείνους που απογοητευθηκαν και  προδόθηκαν από τα ψέματα και τις ανακολουθίες των τελευταίων ετών.

Το ψηφοδέλτιο νίκης στο νομό Τρικάλων αποτελείται από τους :

Φωτεινή Αναστασίου

Γιώργο Ηλιάδη

Χρύσα Ντιντή

Γιώργο Οικονόμου

Κωνσταντίνο Παπαευθυμίου

Κώστα Φαμίση

 

Καλό μας αγώνα!

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Τρικαλων

Μανώλης Γιώργος

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop