Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ξύλο και αίμα στην Καισαριανή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ20.05.2024 | 4:52 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο τελικός ανόδου από τη National League 1 ανάμεσα στη Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα σημαδεύτηκε από επεισόδια στην εξέδρα του κλειστού γυμναστηρίου.

Στο Game 5 της σειράς των τελικών της National League 1, η Νήαρ Ηστ υποδέχτηκε τα Τρίκαλα, σε ένα παιχνίδι το οποίο έκρινε το εισιτήριο για την Elite League από τον δεύτερο όμιλο της κατηγορίας.

Στο τέλος του αγώνα μπορεί οι γηπεδούχοι να επικράτησαν με 57-45 και να πανηγύρισε την επιστροφή στη δεύτερη Εθνική, ωστόσο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης,πιο συγκεκριμένα στο 8′, υπήρξαν επεισόδια μεταξύ ορισμένων οπαδών που βρέθηκαν στο κλειστό με αποτέλεσμα να προκληθούν και τραυματισμοί, στα οποία όμως δεν υπήρξε κάποια συνέχεια και όλα κύλησαν κανονικά.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης