Παρασκευή 18.09.2020 | Εορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Υδρευση χωρίς προβλήματα στους Σπαθάδες

ΤΟΠΙΚΑ26.05.2020 | 4:04 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Κανονική ροή νερού για ύδρευση θα έχουν πλέον οι κάτοικοι των Σπαθάδων. Την περασμένη Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 έγινε η σύνδεση του νέου αγωγού με την γεώτρηση που υδροδοτεί το χωριό του Δήμου Τρικκαίων. Ο αγωγός, μήκους περίπου 1.500 μέτρων, δημιουργεί νέο δίκτυο, κατασκευασμένο από ελατό χυτοσίδηρο, με αντοχή πίεσης μέχρι 40 ατμόσφαιρες. Αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσει το πρόβλημα των συνεχών θραύσεων που παρατηρούταν το τελευταίο διάστημα. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Αναστασίου, παρόντος του προέδρου της κοινότητας Βαγγέλη Καραμπέρη, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το έργο, που λύνει το πρόβλημα ύδρευσης σε ακόμη ένα χωριό του Δήμου Τρικκαίων.
To ύψος της δαπάνης για την προμήθεια μόνον των σωλήνων και των εξαρτημάτων σύνδεσης ανήλθε στο ποσό των 22.150 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24% ).

Από το γραφείο Τύπου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop