Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Υπερήφανος ο ΖΕΥΣ Τρικάλων Τάεκβοντο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ08.06.2024 | 12:08 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Μία πρωτοποριακή κίνηση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Taekwondo ZEYΣ Τρικάλων, καθώς προσκλήθηκε να παρευρεθεί τιμητικά στην Πολωνία, ως εξεταστικός σύλλογος!!!

Συγκεκριμένα , προσκλήθηκε από το εκπαιδευτικό ίδρυμα Campus Bemke της Πολωνίας σε κάλεσμα του προπονητή πλέον και τέως πρωταθλητής Ελλάδος Νίκου Λάχανου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό ξεκίνησε να εργάζεται ως Δάσκαλος στο συγκεκριμένο ίδρυμα.

Ο δάσκαλος του Συλλόγου και καθηγητής φυσικής αγωγής Κώστας Χατζής μαζί με το βοηθό του, Γιώργο Αυγέρο ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του μαθητή και πλέον προπονητή του ιδρύματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι οι πρώτες εξετάσεις που πραγματοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή και αυτό αποδεικνύει ότι ο σύλλογος είναι δίπλα , όχι μόνο στις αγωνιστικές δραστηριότητες, αλλά και γενικότερα στη ζωή των μαθητών του και τους στηρίζει ώστε να γράψουν τη δική τους ιστορία.

Στο περιθώριο των εξετάσεων ο προπονητής Νικ Λάχανος , από κοινού με το βοηθό προπονητή του ΖΕΥΣ Τρικάλων Γιώργο Αυγέρο, πραγματοποίησαν μία όμορφη επίδειξη προς τους παρευρισκόμενους, από τους οποίους απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα.

Ο δάσκαλος του ΖΕΥΣ Κώστας Χατζής συγχαίρει τον πρωταθλητή του Νικ Λάχανο για τα νέα του καθήκοντα ως προπονητής και του εύχεται καλή επιτυχία!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης