Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Υπογραφή σύμβασης έργου από το Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα

ΤΟΠΙΚΑ12.04.2023 | 5:26 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μία νέα σύμβαση έργου που εστιάζει στην ποιότητα ζωής των πολιτών υπέγραψε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας. Ο τίτλος του έργου είναι «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ» στην Δημοτική Ενότητα Πιαλείων του Δήμου Πύλης.

Την υλοποίηση  του παραπάνω έργου θα πραγματοποιήσει η « Α.ΤΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.», ανάδοχος εταιρεία,  με τη σύμβαση να υπογράφεται  από τον εκπρόσωπό της ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΣΙΝΑ.

Η παρούσα μελέτη αφορά στην κατασκευή ασφαλτοστρώσεων επί φθαρμένων και κατεστραμμένων οδοστρωμάτων στην Δ.Ε. Πιαλείων του Δήμου Πύλης. Θα γίνουν κατά βάση ασφαλτοστρώσεις οδών καθώς και τα απαιτούμενα  τεχνικά έργα.

Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 74.000 ευρώ και το παραπάνω έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΣΑΝΑ 255 και ιδίους πόρους.

Με αφορμή την νέα υπογραφή σύμβασης έργου ο Δήμαρχος  Κωνσταντίνος Μαράβας δήλωσε… «υπέγραψα τη σύμβαση για τις ουσιαστικές παρεμβάσεις σε οδούς, της Δ.Ε. Πιαλείων. Αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες των συνδημοτών μας για την ασφαλέστερη μετακίνησή τους. Με πολύτιμο συνεργάτη τις υπηρεσίες του δήμου, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε χρήσιμα έργα. Οι πολίτες του δήμου Πύλης γνωρίζουν πως είμαστε πάντα δίπλα τους, όπως συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια. Κοιτάμε πάντα μπροστά. Δημιουργήσαμε ένα ισχυρό Δήμο κοντά στον δημότη».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης