Τετάρτη 31.05.2023 | Εορτάζουν: Ερμείας, Ερμειάς, Ερμεία, Μάγος, Μάγια

Υπογραφή σύμβασης για νέο έργο από τη ΔΕΥΑ Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ11.06.2019 | 5:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τη σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο για το έργο «Περιφράξεις πηγών δεξαμηνών και αντλιοστασίων της ΔΕΥΑ Πύλης» (Συνολικού ποσού: 77.371,50€, ήτοι εργασιών: 62.396,37€ πλέον Φ.Π.Α.(24%) :14.975,13€) υπέγραψε στις 11/06/2019, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ και δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Ο κ. Κώστας Μαράβας μετά την υπογραφή της σύμβασης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η Δ.Ε.Υ.Α. Πύλης συνεχίζει να υλοποιεί σημαντικά έργα για την προστασία του περιβάλλοντος, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την προάσπιση της υγείας τους, με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Η υπογραφή αυτής της σύµβασης αποτελεί ένα ακόμη αποφασιστικό βήµα στην προσπάθεια της ΔΕΥΑΠ για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και την μείωση των δαπανών και την εξοικονόμηση του νερού

Ο Αθανάσιος Σουλεμέτσης , ως νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου «ΑΘ. ΣΟΥΛΕΜΕΤΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.E.» αναλαμβάνει τις περιφράξεις πηγών δεξαμενών και αντλιοστασίων της Δ.Ε.Υ.Α. Πύλης

Προβλέπονται εργασίες περιφράξεων των πηγών – υδρομαστεύσεων, των δεξαμενών και των αντλιοστασίων στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πύλης. Ειδικότερα θα γίνουν οι εξής εργασίες :  Εκσκαφή κατα μήκος της περίφραξης και γενικές εκσκαφές για τη• διαμόρφωση των χώρων που θα τοποθετηθεί η περιφραξη  Τοποθέτηση γαλβανισμένων σιδηροσωλήνων 1 1/2” πάχους 2mm, ανά• 2m, σύμφωνα με το σχέδιο  Σεναζάκι (0,25×0,25) κατά μήκος της περίφραξης από σκυρόδεμα• κατηγορίας C16/20  Τοποθέτηση συρματοπλέγματος ρομβοειδούς οπής, σύμφωνα με το• σχέδιο  Πόρτες εισόδου με τις ανοξείδωτες κλειδαριές για τη φύλαξη των• χώρων, σε σημεία που θα υποδειχθουν από την Υπηρεσία  Σε σημεία που θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία θα τοποθετηθούν• σιδηρά κιγκλιδώματα και πέτρινα τοιχάκια περίφραξης.

Το έργο θα εκτελεστεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στα αντίστοιχα άρθρα του Τιμολογίου της μελέτης, τις ισχύουσες προδιαγραφές, τις έγγραφες και προφορικές Εντολές της Υπηρεσίας και βάσει των Ε.ΤΕ.Π.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης