Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Υπογραφή σύμβασης για το έργο «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ31.12.2018 | 12:16 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Υπεγράφη στις 31/12/2018 η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων Καλαμπάκας», προϋπολογισμού 1.200.000,00 € , μεταξύ του Δήμου Καλαμπάκας και της αναδόχου κοινοπραξίας  «ΕΡΓΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ε.Π.Ε. – ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ».

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2019 και περιλαμβάνει:

  1. Την κατασκευή πάρκου στο Ο.Τ. 187.
  2. Την ανακατασκευή πεζοδρομίων στην οδό Σιδηροδρόμου.
  3. Τη διαμόρφωση σκαλοπατιών οδού Σκαρλάτου.
  4. Την αναβάθμιση παιδικής χαράς Καλοστύπη & Αναλήψεως Ο.Τ. 287.

Με την ανάπλαση όλων των ανωτέρω κοινόχρηστων χώρων, θα αναβαθμιστεί το αστικό κέντρο της Καλαμπάκας και ο Δήμος θα αποκτήσει επιπλέον ελκυστικούς και ασφαλείς για χρήση κοινόχρηστους χώρους τόσο για τους κατοίκους της πόλης όσο και για τους πολυάριθμους επισκέπτες των Μετεώρων.

Επιπλέον, θα δημιουργηθεί ο μεγαλύτερος δημοτικός ελεύθερος χώρος ξεκούρασης και αναψυχής στη πόλη της Καλαμπάκας, προάγοντας με αυτό τον τρόπο τον εξωραϊσμό και την αισθητική αναβάθμιση του οικιστικού χώρου της πόλης αλλά και την εμπειρία που αποκομίζουν οι επισκέπτες.

Η κατασκευή του έργου αποτελεί επιστέγασμα των συντονισμένων προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής.

Δήμος Μετεώρων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης