Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Θανάσης Καμπαγιάννης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ20.05.2019 | 5:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ο Τρικαλινής καταγωγής δικηγόρος των Αθηνών και υποψήφιος διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών Παντείου Πανεπιστημίου Αθανάσιος Καμπαγιάννης.

Ο κ. Καμπαγιάννης που είναι γιος του πρώην Βουλευτή Τρικάλων του ΠΑ.ΣΟ.Κ και Δικηγόρου Ιωάννη Καμπαγιάννη και της Ελευθερίας Πάντου, εκπαιδευτικού, παρίσταται ως πολιτική αγωγή στη δίκη κατά της Χρυσής Αυγής για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά των Αιγύπτιων ψαράδων.

Συμμετέχει ενεργά στο αντιφασιστικό κίνημα. Έχει ενεργή δράση σε κοινωνικούς αγώνες και δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας. Έχει υπερασπιστεί σε δικαστήρια ανά την Ελλάδα θύματα ρατσιστικής βίας των μελών της Χρυσής Αυγής. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες (Εφημερίδα των Συντακτών κλπ.) και συμμετέχει σε forum στην Ελλάδα και σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού με θέμα την εξάπλωση του φασισμού και τη σημασία της καταδίκης των μελών της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης με ρατσιστικό κίνητρο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ