Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ζεσταίνεται η αγορά με τα ψώνια του Πάσχα

ΤΟΠΙΚΑ30.04.2024 | 9:04 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε εορταστικούς Πασχαλινούς ρυθμούς κινούνται από το περασμένο Σαββατοκύριακο τα καταστήματα της πόλης των Τρικάλων για να υποδεχτούν το κοινό για τις Πασχαλινές αγορές. Στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου τα καταστήματα λειτούργησαν την Κυριακή των Βαΐων από αργά το πρωί έως το απόγευμα για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Από το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά την εφαρμογή του εορταστικού ωραρίου άρχισε να αυξάνεται σιγά – σιγά η αγοραστική κίνηση στην τοπική εμπορική αγορά, καθώς πλησιάζει το Πάσχα και οι νονοί, οι νονές προβαίνουν σε αγορές για τα βαφτιστήρια τους.
Η εβδομάδα που ξεκίνησε, δημιουργεί προσδοκίες στους εμπόρους ότι η κατανάλωση θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.
Ήδη τα εμπορικά έχουν φορέσει τα πασχαλινά τους και έχουνε εφοδιαστεί με όλα τα απαιτούμενα προϊόντα για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Παράλληλα και οι τιμές βρίσκονται σε ελκυστικά επίπεδα.
Για τους εμπόρους η Μεγάλη Εβδομάδα, είναι κρίσιμη για την εξέλιξη του φετινού Πάσχα.
Η εμπορική αγορά άφησε πίσω έναν πολύ δύσκολο Μάρτιο ως προς την κατανάλωση και είδε τα τέλη Απριλίου να κινούνται καλύτερα αγοραστικά, καθώς βοήθησαν και οι υψηλές θερμοκρασίες που έδωσαν άρωμα καλοκαιριού. Επίσης και οι νονοί εδώ και περίπου δέκα μέρες έχουν αρχίσει να κάνουν αγορές για τα βαφτιστήρια τους.
Την περίοδο αυτή κυριαρχούν οι αγορές για τα παιδιά παπούτσια και ρούχα, όμως κινητικότητα υπάρχει γενικότερα στην υπόδηση και την ένδυση, καθώς εισερχόμαστε σταδιακά στο καλοκαίρι και προκύπτουν νέες ανάγκες. Επίσης και ο κλάδος της αισθητικής έχει κίνηση, αφού ο κόσμος θέλει να νιώθει όμορφα ενόψει Πάσχα. Παράλληλα και τα είδη επίσης σπιτιού έχουν μα κινητικότητα, με δεδομένο ότι αυτή την περίοδο τα σπίτια φορούν τα καλοκαιρινά τους αφήνοντας πίσω τα χειμωνιάτικα.
Οι τιμές των προϊόντων είναι ελκυστικές και μάλιστα από τους εμπόρους αναφέρεται πως είναι σταθερές παρά τις αυξήσεις που υπάρχουν στις πρώτες ύλες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης