Πέμπτη 30.06.2022 | Εορτάζουν: Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Μελίτων, Μελίτωνας, Μελίτος, Μελίτης

Ζημιές στο γήπεδο Τζούρτζιας από αγνώστους

ΑΘΛΗΤΙΚΑ12.01.2021 | 1:57 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ζημιές στο γήπεδο της Τζούρτζιας διαπίστωσαν κάτοικοι του χωριού και εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τέτοιου είδους ενέργειες. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας της Αθαμανίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το γεγονός.
“Aγαπητοί μας Πατριώτες…
Θα θέλαμε να καταθέσουμε την θλίψη μας και την αγανάκτησή μας ,για την εικόνα του γηπέδου του χωριού μας ,της οποίας γίναμε μάρτυρες αντικρύζοντάς την σε επίσκεψή μας σήμερα στο χωριό μας.
Είναι κρίμα και άδικο,δράσεις για τις οποίες η Αδελφότητά μας προσπαθεί και αρκετές από αυτές χρηματοδοτούνται από την καλή διάθεση των συγχωριανών μας ,να γίνονται έρμαιο άστοχων ή κακών ενεργειών από κάποιους…
Τέτοιες κινήσεις δεν συνάδουν με το πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας που εκπροσωπεί η Αδελφότητά μας!!!
Καλούμε όλους εσάς να γίνεστε μάρτυρες τέτοιων ενεργειών και να προστατεύετε ότι με κόπο ¨χτίζεται¨, αποτρέποντας αυτούς που τις δημιουργούν ή είναι υπεύθυνοι γι αυτές και να τους θέτετε ενώπιον των ευθυνών τους.
Ευελπιστούμε στο μέλλον να μη ξαναγίνουμε μάρτυρες τέτοιων απαράδεκτων εικόνων που αμαυρώνουν αγνές και ευγενικές χειρονομίες συγχωριανών μας που συμβάλλουν και συνεισφέρουν στις δράσεις της Αδελφότητας μας.
Με εκτίμηση
το Δ.Σ.”
Tameteora.gr

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή