Κυριακή 18.04.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

«Ζωντάνεψαν» από τον κόσμο ορεινά και πεδινά

ΤΟΠΙΚΑ28.12.2019 | 1:29 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Καρφίτσα» δεν έπεφτε τις ημέρες των Χριστουγέννων στα ορεινά του Δήμου Πύλης αλλά και στις πεδινές περιοχές του νομού, με το ίδιο σκηνικό να αναμένεται και για την Πρωτοχρονιά. Εκατοντάδες επισκεπτών αποφάσισαν να περάσουν τα Χριστούγεννα στο νομό Τρικάλων και να απολαύσουν τις ομορφιές του νομού.

Η πληρότητα στα καταλύματα του ορεινού όγκου της ευρύτερης περιοχής Πύλης από τις παραμονές των Χριστουγέννων άγγιξε το 100%, προκαλώντας χαμόγελα ικανοποίησης στους υπευθύνους των επιχειρήσεων. Κάτι αντίστοιχο συνέβη στα καταλύματα των Τρικάλων και της Καλαμπάκας, όπου κι εκεί οι κρατήσεις άγγιξαν το 100%.

Βέβαια στην αυξημένη κίνηση, όπως υποστηρίζουν επιχειρηματίες του ορεινού όγκου, συνέβαλε η διοργάνωση του Μύλου των Ξωτικών που για μια ακόμη χρονιά έφερε στο νομό χιλιάδες κόσμου.

Τη φετινή χρονιά, όπως εξηγούν επιχειρηματίες του ορεινού όγκου των Τρικάλων, επέλεξαν την ευρύτερη ορεινή περιοχή του Δήμου Πύλης, κατά κύριο λόγο οικογένειες. Πολίτες που θέλησαν να περάσουν τις γιορτές οικογενειακά και παραδοσιακά μακριά από την φασαρία των μεγαλουπόλεων.

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης αλλά και οι λοιπές επιχειρήσεις τουρισμού έσφυζαν από ζωή, μη θυμίζοντας έρημες εικόνες των προηγούμενων μηνών.

Φυσικά οι κρατήσεις και για το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς κινούνται σε υψηλά επίπεδα. Τα βλέμματα πλέον είναι στραμμένα στην γιορτή της Πρωτοχρονιάς όπου μέχρι και σήμερα οι κρατήσεις στα καταλύματα αγγίζουν το 80% περίπου.

Οι επιχειρηματίες του ορεινού όγκου της Πύλης ευελπιστούν σε χιονοπτώσεις στην περιοχή τους, οι οποίες θα σταθούν ικανές για να φέρουν περισσότερο κόσμο στην περιοχή το επόμενο εορταστικό διάστημα κι όχι μόνο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop