Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

9ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ01.07.2024 | 3:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το 9ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων, η μεγάλη αντιρατσιστική γιορτή της πόλης έφτασε στο τέλος του.

Με σύνθημα «Δεν υπάρχει ειρήνη, χωρίς δικαιοσύνη» για δύο ημέρες ο χώρος του πάρκου Ματσόπουλου αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την αλληλεγγύη και την διάθεση των πολλών που στέκονται απέναντι σε κάθε μορφή καταπίεσης, βίας, φασισμού και ρατσισμού.

Το έγκλημα των Τεμπών, ο νέος Ποινικός Κώδικας και η άνοδος της Ακροδεξιάς βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ, προσελκύοντας πλήθος κόσμου, με την παρουσία της νεολαίας να είναι καθοριστική.

Για δύο ημέρες, το πάρκο Ματσόπουλου πλημμύρισε από τις μουσικές του Δημήτρη Ζερβουδάκη, του συγκροτήματος ΕιρηΝικός, της Λυρικής Οργής και των Rationalistas.

Ευχαριστούμε όλους/ ες /α που ανταποκριθήκατε για ακόμα μια φορά στο κάλεσμα της μεγάλης αυτής αντιρατσιστικής συνάντησης συνύπαρξης, κοινού αγώνα και  αλληλεγγύης.

Ανανεώνουμε το ραντεβού για το 10ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων!

Η Ανοικτή Συνέλευση του  Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης