Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αυτά ισχύουν για την επόμενη ημέρα στον ΑΟ Τρίκαλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ18.06.2024 | 12:56 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η αγωνία των Τρικαλινών φιλάθλων για την επόμενη ημέρα του συλλόγου κορυφώνεται, αλλά δε θα χρειαστεί να περιμένουν για πολύ ακόμη, καθώς χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των μελών , η οποία ήταν σίγουρο ότι θα βγάλει εξελίξεις και για την οποία θα ενημερωθείτε λεπτομερώς στο αυριανό φύλλο.

Ας δουμε τα σενάρια για την επόμενη ημέρα του ΑΟ Τρίκαλα.

Από την ώρα που η διοίκηση του Ερασιτέχνη ανακοίνωνε χθες ότι οριστικά παραιτείται, αυτομάτως η ομάδα, δίχως δεύτερη κουβέντα πηγαίνει στο πρωτοδικείο.

Εδώ θέλουμε να σχολιάσουμε κάποιες ανακρίβειες που γράφτηκαν ότι η ομάδα πηγαίνει στο Δήμαρχο και εκείνος τη δίνει όπου κρίνει ότι πρέπει να τη δώσει.

Αυτά είναι σενάρια που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και μας το επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, με τον οποίο επικοινωνήσαμε.

Συγκεκριμένα μας είπε: “Ως Δήμαρχος δεν έχω κανένα θεσμικό ρόλο και ούτε πρόκειται να εμπλακώ στην επόμενη ημέρα της ομάδας. Και φυσικά δεν πρόκειται να προτείνω ή να προκρίνω κάποιον από τους ενδιαφερόμενους εάν υπάρξουν και επίσημα. Εξάλλου δεν έχω και το χρόνο να ασχοληθώ με τον ΑΟ Τρίκαλα, τον οποίο απλά θα παρακολουθώ ως φίλαθλος”.

Οπότε οι δρόμοι είναι δύο: Είτε η διοίκηση του ερασιτέχνη δίνει η ίδια την ομάδα εκεί που θέλει, κάτι το μπορεί να κάνει γιατί η θητειά της δεν έχει ολοκληρωθεί προκειμένου να γίνουν εκλογές, είτε η ομάδα πηγαίνει στο πρωτοδικείο.

Τώρα, σχετικά με το κομμάτι του πρωτοδικείου τα πράγματα έχουν ως εξής: Εάν η ομάδα φτάσει εκεί, ορίζονται ως προσωρινή διοίκηση κάποια άτομα, τα οποία είναι υποχρεωτικό να είναι μέλη του ΑΟ Τρίκαλα.

Εκείνα, κατόπιν απόφασης του πρωτοδικείου αναλαμβάνουν να τρέξουν την ομάδα για ένα διάστημα, το οποίο θα οριστεί και εν συνεχεία οι άνθρωποι αυτοί είναι που θα δώσουν τον ΑΟ Τρίκαλα στον ενδιαφερόμενο που εκείνοι θα κρίνουν ότι πληροί τις προυποθέσεις.

‘Ετσι λοιπόν έχουν τα πράγματα όσον αφορά την επόμενη ημέρα του ΑΟ Τρίκαλα και αύριο Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι σημαντικές εξελίξεις για την ομάδα.

ΥΓ: Ο Μαντζανάς και οι συνεργάτες του, ο ομογενής από τη Γερμανία ή όποιος άλλος ενδιαφερόμενος υπάρχει (εάν υπάρχει) μπορούν να πάρουν τον ΑΟ Τρίκαλα είτε από την απερχόμενη διοίκηση του ερασιτέχνη, είτε από την προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου, αλλά μετά από ένα χρονικό διάστημα. Δεν υπάρχει το σενάριο να την παραλάβουν από το Δήμαρχο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης