Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αυξημένα έσοδα για τη ΔΕΥΑ Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ13.06.2024 | 8:34 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με αρκετά και σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Μετεώρων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εγκρίθηκε η παράταση της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών, με τον Δήμαρχο Μετεώρων και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Λευτέρη Αβραμόπουλο να τονίζει πως τα έσοδα της ΔΕΥΑΜ κατά το πρώτο πεντάμηνο του 2024 ήταν κατά 180.000 ευρώ αυξημένα σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα την περασμένη χρονιά. Παράλληλα, στόχος είναι μέχρι το τέλος του έτους τα συνολικά έσοδα να είναι περισσότερα κατά 400.000 ευρώ από το 2023.

Παράλληλα ο Λ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με την μακροχρόνια απουσία υπαλλήλου από την άσκηση των καθηκόντων του.

Όπως τόνισε η έρευνα θα φτάσει μέχρι το κόκαλο και δεν πρόκειται ο Δήμος και η ΔΕΥΑΜ να χαριστούν σε κανέναν και έχει ήδη δοθεί εντολή να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και να εκκινήσει η διαδικασία για ΕΔΕ και στη ΔΕΥΑΜ, όπως έγινε και στον Δήμο. Ο Δήμαρχος υπογράμμισε πως δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε φαινόμενα που δυσφημίζουν τον Δήμο και την τεράστια δουλειά που γίνεται, αλλά ταυτόχρονα θα προστατευθούν και οι υπάλληλοι που κάνουν με συνέπεια τη δουλειά τους συνδράμοντας στην αλλαγή της εικόνας του Δήμου. Ταυτόχρονα είπε πως θα περιμένει το αποτέλεσμα της ΕΔΕ για να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Τα υπόλοιπα θέματα που εγκρίθηκαν στη συνεδρίαση είναι:

  1. Ανάθεση με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της προμήθειας: «Προμήθεια υλικών για την αποκατάσταση ζημιών σε δίκτυο από φυσική καταστροφή (Daniel) στη Δ.Ε.Υ.Α. Μετεώρων».
  2. Ανάθεση με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της υπηρεσίας: «Αποκατάσταση ζημιών σε δίκτυο από φυσική καταστροφή (Daniel) στη Δ.Ε.Υ.Α. Μετεώρων».
  3. Επικύρωση της αριθμ. 3/2024 Απόφασης του Προέδρου του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. περί ορισμού δικηγόρου.
  4. Αίτηση αναγνώρισης μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών μετακλητού υπαλλήλου της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.
  5. Αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίας υπαλλήλου που απασχολείται στη Δ.Ε.Υ.Α.Μ. μέσω προγράμματος της Δ.ΥΠ.Α.
  6. Αίτηση ανανέωσης απόσπασης υπαλλήλου από τη Δ.Ε.Υ.Α. Θήβας στη Δ.Ε.Υ.Α. Μετεώρων.
  7. Ανάθεση προμηθειών και υπηρεσιών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης