Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αγώνες επίδειξης κολύμβησης από τα ΚΔΑΠ του Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ05.07.2024 | 8:30 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η εκμάθηση κολύμβησης αποτελεί μία από τις πολλές δραστηριότητες που προσφέρουν τα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων. Σε επαφή με το νερό, βελτιώνοντας τη σωματική φυσική κατάσταση και παίζοντας, τα παιδιά των ΚΔΑΠ χάρηκαν και με το παραπάνω τα οφέλη από αυτή τη δραστηριότητα.

Βουτιές, παιχνίδια, γέλια και χαρούμενα προσπάκια, μαζί με τους εκπαιδευτικούς που με πρόσθετη αγάπη βρίσκονται κοντά στα παιδιά.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν τις δεξιότητες που απέκτησαν και κολύμπησαν, σε μια γιορτή που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο. Τα παιδιά απόλαυσαν το νερό και χάρηκαν μαζί με τους γονείς και τους κηδεμόνες για την πρόοδό τους.

Οι προπονητές Τσιόμπα Ελένη, Ράγγας Βάιος, Ταμπακά Μαρίνα, Σίνη Βασιλική δήλωσαν ικανοποιημένοι με την προσπάθεια των κολυμβητών.

Στο τέλος της εκδήλωσης στα παιδιά δόθηκαν μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα, αλλά και δροσεροί χυμοί και παγωτά από την «Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων – ΤΡΙΚΚΗ» το οποίο και ευχαριστούν για την ευγενική χορηγία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης