Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ανακοίνωση της ΤΥΡΑΣ για το εργατικό ατύχημα

ΤΟΠΙΚΑ09.07.2024 | 4:16 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΤΥΡΑΣ για το εργατικό ατύχημα που συνέβη, με τον τραυματισμό εργαζόμενης στο χέρι.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία επισημαίνει:

«Εργατικό ατύχημα, με τραυματισμό εργαζόμενης στο χέρι, σημειώθηκε χθες Δευτέρα (8-7-2024) στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας στην ΤΥΡΑΣ και αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη.

Από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν οι συνάδελφοι της εργαζομένης στο τμήμα της και ο γιατρός της εταιρείας, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες, για να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Τρικάλων και από εκεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών.

Εκπρόσωπος της εταιρείας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της εργαζόμενης και της οικογένειας της. Η διοίκηση δηλώνει ότι θα συμπαρασταθεί με όλους τους τρόπους, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, για την ταχεία ανάρρωσή της. Διενεργείται πλήρης έρευνα για να προσδιοριστούν τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος, ενώ η εταιρεία, για τον ίδιο λόγο, συνεργάζεται ήδη με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Εκ της διοικήσεως»

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης