Παρασκευή 19.07.2024 | Εορτάζουν: Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά, Διός, Δίας, Μακρίνα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΑΠΣ Τρίκαλα ΤΡΙΑΚΤΗΡ: Τελικές εξετάσεις και γιορτή λήξης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ02.07.2024 | 5:23 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Πραγματοποιήθηκαν από τον ΑΠΣ Τρικάλων, στον υπαίθριο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου, οι τελικές εξετάσεις του συλλόγου, στα πλαίσια του προγράμματος ΤΡΙΑΚΤΗΡ, καθώς και η γιορτή λήξης των τμημάτων της Πάλης και της Γυμναστικής για Όλους Fun & Fit του συλλόγου.

Με την αξιολόγηση των μαθητών να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διδακτικής διαδικασίας, το «ΤΡΙΑΚΤΗΡ» έχει ως στόχο να ελέγξει το βαθμό συγκράτησης πληροφοριών και γνώσεων, αλλά κυρίως να υιοθετήσει μεθόδους και πρακτικές που αξιολογούν το βαθμό επίτευξης των διδακτικών στόχων, που έχουν τεθεί και των βασικών δεξιο­τήτων. Ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα ανατροφοδότησης της διδακτικής διαδικασίας.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακές επιδείξεις από μαθητές των παιδικών τμημάτων πάλης, καθώς και της αγωνιστικής ομάδας.

Εντυπωσιακή επίδειξη επίσης πραγματοποίησαν και τα κορίτσια της γυμναστικής Fun & Fit του συλλόγου.

Οι αθλήτριες μας, παρουσίασαν τα προγράμματα τους κερδίζοντας τις εντυπώσεις καθώς και το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου. Ήταν όλες υπέροχες, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, μας γέμισαν χαρά και μας συγκίνησαν.

Το πρόγραμμα είχε επιτυχία και η διοργάνωση αποτέλεσε μέρος των υποχρεώσεων του συλλόγου.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στους δασκάλους, Παναγιώτη Καλόγηρο, Χρήστο Κατσαρό, Ηλία Σιούτα, Γιώργο Τσιακάρα, Κωνσταντίνο Παπαβασιλείου, αλλά και στη δασκάλα Χριστίνα Ρεντζηλά, που έδειξαν στην πράξη το επίπεδο της δουλειάς που επιτελούν στον σύλλογο.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Σεπτέμβριο με νέους στόχους και πολλή όρεξη για δουλειά.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης