Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΔΕΥΑΤ: Κατάλληλο το νερό στο Καλονέρι

ΤΟΠΙΚΑ18.06.2024 | 4:53 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Άμεσες ήταν οι ενέργειες της ΔΕΥΑΤ για την αποκατάσταση του νερού του Καλονερίου, το οποίο πλέον είναι κατάλληλο προς πόση.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση «Η ΔΕΥΑ Τρικάλων ενημερώνει τους κατοίκους της τοπικής Κοινότητας ΚΑΛΟΝΕΡΙΟΥ, πως μετά τις τελευταίες αναλύσεις σε δείγματα του νερού της Κοινότητας, που  έγιναν στο διαπιστευμένο εργαστήριο της ΔΕΥΑ Τρικάλων, το νερό κρίνεται πλέον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣ ΠΟΣΗ».

Θα θυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες η επιχείρηση είχε γνωστοποιήσει στους κατοίκους της Κοινότητας ότι μετά τους πρόσφατους ελέγχους που έγιναν στο διαπιστευμένο εργαστήριο της ΔΕΥΑΤ, το νερό δεν ήταν κατάλληλο για πόση. Προτεινόταν μάλιστα, η χρήση μόνο για ατομική υγιεινή (ντουζ- όχι πλύσιμο δοντιών προς αποφυγή κατάποσης), πότισμα, καθαριότητα, μαγείρεμα (βρασμός 100°C).

Τελικά έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την απολύμανση του δικτύου και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης