Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Διάλεξη του καθηγητή Ευ. Λέκκα στη Φαρκαδόνα

ΤΟΠΙΚΑ04.07.2024 | 8:32 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διάλεξη διοργανώνει η Κίνηση Ανασυγκρότησης Δήμου Φαρκαδόνας, με ομιλητή τον καθηγητή Ευθύμη Λέκκα, στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση «Ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής & Εφαρμοσμένης Γεωλογίας  σε μια διάλεξη με θέματα συζήτησης: Η Φαρκαδόνα στο επίκεντρο της κλιματικής κρίσης. Τρόποι άμεσης θωράκισης & διαχείριση των υδάτων.

Η Κίνηση Ανασυγκρότησης Δήμου Φαρκαδόνας καλεί την Παρασκευή 05/07/24 και ώρα 20:30  στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Φαρκαδόνας όλους τους δημότες Φαρκαδόνας, βουλευτές και υπουργούς Νομού Τρικάλων, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Αντιπεριφερειάρχη Ν. Τρικάλων, Δήμαρχο Φαρκαδόνας, Επικεφαλής Αντιπολίτευσης Δήμου Φαρκαδόνας, όλους τους Δημοτικούς, Προέδρους όλων των Κοινοτήτων Δήμου Φαρκαδόνας, όλους τους Συλλόγους, να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν σε μια διάλεξη όπου θα ακούσουμε από τα πλέον επίσημα χείλη το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του τόπου μας και ποια μέτρα πρέπει να πάρουμε έτσι ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες φυσικές καταστροφές.

Κεντρικός ομιλητής:

Δρ. Ευθύμης Λέκκας -Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής & Εφαρμοσμένης Γεωλογίας

Συντονιστής διάλεξης ο Φαρκαδώνιος Δασολόγος- Περιβαλλοντολόγος Νίκος Χλύκας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης