Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Διανομή βοήθειας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

ΤΟΠΙΚΑ09.09.2023 | 11:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η διανομή της  βοήθειας που συγκεντρώνεται από δωρεές επιχειρήσεων και ιδιωτών στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας στη Λάρισα και στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων σε Βόλο, Καρδίτσα, Τρίκαλα  για να διαμοιραστεί παντού όπου υπάρχει ανάγκη στη Θεσσαλία.

Περισσότεροι από  250 τόνοι εμφιαλωμένου νερού διανεμήθηκαν στον Παλαμά,   σε χωριά του Δήμου Φαρσάλων -Σταυρός, Κρήνη, Βαμβακού, Βασιλί, Πυργάκια. Υπέρεια,  Πολυνέρι, Άγιος Γεώργιος, Ευύδριο, Χαλκιάδες, Ζωοδόχος Πηγή, κ.α.-,  του Δήμου Κιλελέρ -Χάλκη, Αρμένιο, Αχίλλειο, Λοφίσκος, Σωτήριο, Αγναντερή κ.α.- στον Τύρναβο,  στην Αμυγδαλέα και στην 110 Π.Μ.  προκειμένου  με εναέρια μέσα να φτάσουν παντού όπου υπάρχει ανάγκη.

Κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες, ράντζα, στρώματα και ρούχα  έχουν διατεθεί στους δύο χώρους φιλοξενίας στην πόλη της Λάρισας: Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης και Γυμναστήριο 1ου  Γυμνασίου.  Στο κτίριο της Π.Ε. Καρδίτσας συγκεντρώνονται εμφιαλωμένα νερά, ξηρά τροφή και είδη πρώτης ανάγκης και μοιράζονται σε χωριά όπου υπάρχει ανάγκη. Κλινοσκεπάσματα, στρώματα  και άλλα είδη πρώτης ανάγκης διανεμήθηκαν στην  περιοχή της Φαρκαδόνας και εμφιαλωμένο  νερό και ξηρά τροφή  με εναέρια μέσα σε χωριά  της Π.Ε. Τρικάλων.

Στην Π.Ε. Μαγνησίας  συνεχίζεται επίσης η συγκέντρωση και αποστολή εμφιαλωμένου νερού και ξηράς τροφής σε χωριά στο Ανατολικό και στο  Νότιο Πήλιο. Η διανομή  γίνεται οδικώς, ακτοπλοϊκώς και με εναέρια μέσα. Υπενθυμίζεται  ότι στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα ( Καλλισθένους και Θεοφράστου, συνοικία Αβέρωφ)  συγκεντρώνονται από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ:  εμφιαλωμένα νερά, ξηρά τροφή, κουβέρτες- κλινοσκεπάσματα, ρούχα -παπούτσια καθαρά και στεγνά, είδη υγιεινής, ράντζα και στρώματα,  φακοί, μπαταρίες.

Όσοι μπορούν και θέλουν να  προσφέρουν,  να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6973704949, 6972058335 και 6997194671 με τα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης