Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δήμητρα/Απόλλων:Γεμάτη παιδιά και ποδόσφαιρο η Ακαδημία μας!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ13.06.2024 | 12:43 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ένα όμορφο τουρνουά , μεταξύ ακαδημιών που συνεργαστήκαμε εντός της χρονιάς , διοργανώθηκε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις μας , όπου παιδιά από Κ6 μέχρι Κ12 αγνόησαν την αφόρητη ζέστη και μας χάρισαν όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές. Με το άγχος του αποτελέσματος να απουσιάζει πλήρως και σε ένα απόλυτα αναπτυξιακό/παιδαγωγικό κλίμα οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και οι γονείς να τους απολαύσουν κάτω από τον ίσκιο των δέντρων.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ταξίδι τους αλλά και την γενικότερη συνεργασία εντός της χρονιάς τις ακαδημίες , Αγία Άννα , Katerini Fc , Olympic Λάρισας , ΑΣΑ!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης