Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δωρεά στο Ενιαίο Συσσίτιο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Δωρεές03.07.2024 | 3:03 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η παρέα του «Αχιλλείου» προσέφερε στο Ενιαίο Συσσίτιο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» το ποσό των 200 ευρώ, αντί στεφάνου, εις μνήμην του αγαπημένου τους φίλου Θανάση Λιούλιου, Συνταξιούχου Χημικού-Οινολόγου, Επιχειρηματία, Ερασιτέχνη Ζωγράφου και λάτρη της Ποίησης.
Στις καθημερινές συναντήσεις μας, με τον αείμνηστο Θανάση, στη φιλόξενη αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ» μας ανέλυε με γλαφυρό και απλό λόγο, την εξέλιξη και τα επιτεύγματα της Χημείας και της Φυσικής και είχε πάντα ορθή άποψη σε θέματα Ιστορίας, Πολιτισμού και καθημερινότητας. Ως ταλαντούχος ερασιτέχνης Ζωγράφος αφήνει πλούσιο έργο σε πίνακες (Πορτρέτα, Τοπία, Ζωϊκό Βασίλειο), τους οποίους δώριζε σε φίλους και Δημόσιες Υπηρεσίες. Μεγάλο του πάθος η Ποίηση. Είχε την ικανότητα να απαγγέλλει από στήθους ολόκληρα ποιήματα των μεγάλων Ελλήνων ποιητών Σολωμού-Καβάφη-Παλαμά κ.ά. με τέτοια εκφραστικότητα, κίνηση, τόνο και χρώμα της φωνής του που γοήτευε τους πάντες. Σοβαρός, συνετός, ηπίων τόνων, άριστος συνομιλητής με πλατιά μόρφωση είχε πάντοτε έναν καλό λόγο για τον πλησίον του.
Πολυτάλαντε φίλε Θανάση, θα μας λείψεις. Ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να αναπαύσει την άκακη ψυχή σου και να απαλύνει τον πόνο των παιδιών και εγγονών σου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης