Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εγκαίνια νέου καταστήματος CENTRO στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ18.06.2024 | 8:30 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το opening του νέου καταστήματος CENTRO στα Τρίκαλα (Γ. Ολυμπίου 3) το βράδυ της Παρασκευής 14-6-2024.

Με όμορφες παρουσίες, υψηλή αισθητική και μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες από τον chef Πέτρο Συρίγο εγκαινιάστηκε ένα εντυπωσιακό showroom CENTRO. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, αρχιτέκτονες, designers και πλήθος κόσμου. Παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, του Δημάρχου Τρικκαίων κ Νίκου Σακκά, Αντιδημάρχων και των στελεχών της Centro. Σε μία βραδιά με βασικό συστατικό την υψηλή αισθητική και το ιδιαίτερο design, η CENTRO εγκαινίασε ένα πρότυπο κατάστημα υψηλής αισθητικής, δείχνοντας για ακόμα μια φορά τη δυναμική της, συστήνοντας στο κοινό μία μεγάλη γκάμα από σχεδιαστικές προτάσεις για την κουζίνα, την ντουλάπα και το καθιστικό!

Η CENTRO, η μεγαλύτερη Ελληνική βιομηχανία παραγωγής επίπλων κουζίνας, είναι μία επιχείρηση με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας, πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία.

Η Centro σας περιμένει όλους να επισκεφθείτε και να ανακαλύψετε από κοντά τα έπιπλα κουζίνας, ντουλάπας και living και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες της να δημιουργήσετε τις δικές σας συνθέσεις, που θα γίνουν αδιαμφισβήτητα η καρδιά του σπιτιού σας!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης