Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Έναρξη εκδηλώσεων για τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ17.06.2024 | 2:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εντυπωσιακή και δυναμική η έναρξη των εκδηλώσεων για τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη. Η Kostas Milonas Drums Academy παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στο Drumfest, στην αυλή του Μουσείου Τσιτσάνη, με παιδιά και ενήλικες να παίζουν αγαπημένα κομμάτια.

Το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουνίου 2024 η έναρξη των εκδηλώσεων έγινε με χαιρετισμό από τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Λάππα και την εντεταλμένη σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη, που σημείωσαν τη σημασία των εκδηλώσεων για τη μουσική και τον πολιτισμό μας. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο ιδρυτής της Ακαδημίας, Κώστας Μυλωνάς, ενώ το πλήθος των τρικαλινών απόλαυσαν ροκ κομμάτια, με τα ντραμς να ηχούν από τους μαθητές και μαθήτριες της Ακαδημίας, σε μια όμορφη μουσική βραδιά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης