Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επινίκια, σεμνή συγκέντρωση της «Επανεκκίνησης»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ30.10.2023 | 5:04 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με λιτή συγκέντρωση των «301» της «Επανεκκίνησης» την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 γιόρτασε ο συνδυασμός τη νίκη στις εκλογές.

Στον πολυχώρο του «Φρουρίου» ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς υποδέχθηκε όλα τα μέλη που, όπως τόνισε στον χαιρετισμό του, «αγωνίστηκαν με τις δυνάμεις τους για αυτό το πολύ μεγάλο αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου».

«Κυρίως όμως», σημείωσε, «έχοντας ήδη ξεκινήσει τη δουλειά, τη μεγάλη προσπάθεια για τον Δήμο μας, μετά και τις καταστροφικές πλημμύρες, συνεχίζουμε το υπάρχον έργο. Στεκόμαστε δίπλα στον πολίτη, για να υλοποιηθούν όσα περιγράψαμε αναλυτικά στο πρόγραμμά μας. Ένα πρόγραμμα δυναμικό και συγκεκριμένο, το οποίο τίμησαν με αυτό το ρεκόρ οι πολίτες των Τρικάλων».

Η βραδιά κύλησε με συνομιλίες ανάμεσα στα νυν και τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων, σε όλους και όλες που ένωσαν δυνάμεις για έναν Δήμο Τρικκαίων ακόμη πιο ισχυρό, ακόμη πιο ανθρώπινο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης