Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσημα εγκαίνια για το Μουσείο Τσιτσάνη

ΤΟΠΙΚΑ19.06.2024 | 8:30 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Τρικκαίων με μεγάλη χαρά εγκαινιάζει το Μουσείο Τσιτσάνη. Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 υποδέχεται τους πολίτες και τους επίσημους προσκεκλημένους στην τελετή εγκαινίων του χώρου που στεγάζει την έκθεση για τον μεγάλο τρικαλινό δημιουργό, Βασίλη Τσιτσάνη, ενώ στον ισόγειο του κτηρίου λειτουργεί το Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετάρτη 19 Ιουνίου

19:30 Η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων παιανίζει μουσική στους δρόμους της πόλης, από την κεντρική πεζογέφυρα προς το Μουσείο, μέσω των πεζοδρόμων

20:00 – ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Τετάρτη 19 Ιουνίου, 21:30 – ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Μετά τη λήξη της επίσημης τελετής θα δοθεί συναυλία αφιερωμένη στη Θεσσαλία, που ακόμα μετρά τις πληγές της από την θεομηνία. Θα ακουστούν τραγούδια από όλους τους Θεσσαλούς δημιουργούς του λαϊκού τραγουδιού, που «έντυσαν» μουσικά μερικές από τις σπουδαιότερες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους και όλες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης