Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επίσκεψη Κ. Μαράβα σε έκθεση ζωγραφικής

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ01.07.2024 | 3:43 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Έκθεση Ζωγραφικής της συνδημότισσας μας κ. Ντίνας Σουλιώτη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, που άνοιξε τις πύλες της εδώ και μία Εβδομάδα, με τα Εγκαίνια που έλαβαν χώρα στις 17/6 στον χώρο του Οθωμανικού Λουτρού στο Μουσείο «ΤΣΙΤΣΑΝΗ» στα Τρίκαλα.

Τον Δήμαρχο ξενάγησε στους χώρους που ήταν εκτιθεμένα τα έργα της Καλλιτέχνιδος –Ζωγράφου Ντίνας Σουλιώτη, ο σύζυγός της κ. Αλέξανδρος Λεπενιώτης δάσκαλος στο επάγγελμα ο οποίος εξηγούσε με κάθε λεπτομέρεια στον κ. Μαράβα τα διάφορα θέματα που απεικονίζονταν στους αναρτημένους ζωγραφικούς πίνακες στο χώρο του Μουσείου «ΤΣΙΤΣΑΝΗ».

Ο κ. Μαράβας έμεινε εντυπωσιασμένος από τις καλλιτεχνικές δημιουργίες της κ. Σουλιώτη συγχαίροντας την μέσω του συζύγου της που κατάφερε σε χρονικό διάστημα δύο χρόνων περίπου, να δημιουργήσει αυτά τα έργα παρουσιάζοντα τα στην παραπάνω έκθεση.

Τονίζοντας ότι είναι σημαντικό και εξ’ ίσου τιμητικό να αναδεικνύονται καλλιτέχνες όπως η κ. Σουλιώτη από τον Δήμο μας οι οποίοι με τα έργα τους, να προβάλλουν την Πύλη και την περιοχή μας γενικότερα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης