Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Επίσκεψη Μητσοτάκη, συνοδεία Σκρέκα σε σούπερ μάρκετ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ11.11.2023 | 1:27 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τις μειώσεις τιμών σε τρόφιμα και βασικά είδη επισκόπησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρωθυπουργός, τον οποίο συνόδευε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, έλεγξε την εφαρμογή του μέτρου της μόνιμης μείωσης τιμής, ενώ συνομίλησε με πολίτες που εκείνη την ώρα πραγματοποιούσαν τις αγορές τους.

«Ξέρω ότι η ακρίβεια, ειδικά στα τρόφιμα είναι επίμονη. Ομως η κυβέρνηση θα είναι πάντα εδώ και θα χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της έτσι ώστε να περιορίσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν περισσότερο», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος σε πολίτη.

Υπενθυμίζεται πως συνολικά 660 προϊόντα από 53 εταιρείες έχουν ενταχθεί στην πρωτοβουλία της «μόνιμης μείωσης τιμής», ξεπερνώντας τον αρχικό στόχο της κυβέρνησης που ήταν στα 500 προϊόντα, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης