Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Επιστημονική συνάντηση για την παχυσαρκία

ΤΟΠΙΚΑ13.06.2024 | 8:30 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 9.00 – 14.30 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρον επιστημονική συνάντηση με τίτλο «Όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε γιατρός στην καθημερινή κλινική πράξη για την παχυσαρκία».

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας και τελεί υπό την αιγίδα των Ιατρικών Συλλόγων Τρικάλων, Καρδίτσας, Λάρισας και Μαγνησίας.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο «την ενημέρωση των γιατρών της περιφέρειας και συγκεκριμένα του νομού Τρικάλων αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας -μια περιοχή με μεγάλο επιπολασμό παχυσαρκίας- για τη σύγχρονη μάστιγα που ταλανίζει τη χώρα μας, την παχυσαρκία, τις συννοσηρότητές της και τη σύγχρονη θεραπευτική αντιμετώπισή τους. Εξαίρετοι επιστήμονες θα μεταφέρουν με τον πιο εμπεριστατωμένο τρόπο, τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους στη νόσο της παχυσαρκίας. Η τοπική επιστημονική κοινότητα θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει βαθύτερη γνώση της παχυσαρκίας, των παθολογικών καταστάσεων που τη συνοδεύουν, καθώς και των σύγχρονων προσεγγίσεων για την αντιμετώπισή τους, γεγονός που θα ανοίξει νέους δρόμους στην καθημερινή ιατρική κλινική πρακτική ώστε οι ασθενείς που ζουν με υπέρβαρο ή παχυσαρκία να έχουν σωστότερη και πληρέστερη θεραπευτική αντιμετώπιση».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης