Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εργασίες διαγράμμισης στην Τρικάλων – Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ15.06.2024 | 8:34 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ανακοινώνεται από την Π.Ε. Τρικάλων ότι πραγματοποιήθηκαν εργασίες διαγράμμισης της αριστερής παράπλευρης οδού στην Ε.Ο Τρικάλων – Καλαμπάκας λόγω αμφιδρόμησης (διπλής κατεύθυνσης) του τμήματος από τον κόμβο Μεγάλου  Κεφαλόβρυσου έως την συμβολή με την Ε.Ο. Τρικάλων – Καλαμπάκας  (Φαλτάκας).

Ήδη δόθηκε το παραπάνω τμήμα στην κυκλοφορία, μετά από Αυτοψία της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Τρικάλων, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρύσας Ντιντή και του Εντεταλμένου Συμβούλου για τα τεχνικά έργα Αθανασίου Τσιάρα, όπως επίσης και του Διευθυντή της Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Κωνσταντίνου Κωστακόπουλου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης