Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εθελοντική αιμοδοσία των υπαλλήλων της Π.Ε. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ12.06.2024 | 4:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Με τίτλο «Γιορτάζοντας 20 χρόνια προσφοράς» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντική Αιμοδότη την Παρασκευή 14 Ιουνίου και ώρα διεξαγωγής από 8.30 έως 13.00, η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον ισόγειο χώρο του Διοικητηρίου Π.Ε. Τρικάλων (Βασιλείου Τσιτσάνη 31). Πληροφορίες στο email: sypetrikalon@gmail.com τηλ. επικ. 6945151813.

Όπως τονίζεται στη σχετική ενημέρωση από το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Ε.Τ. «Η προσφορά αίματος είναι μια πράξη αλτρουισμού και αλληλεγγύης που χαρίζει ζωή στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Πριν από 20 χρόνια, τον Μάϊο του 2005, κατά την 58η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, οι Υπουργοί Υγείας από όλο τον κόσμο, προχώρησαν σε μια ομόφωνη δήλωση δέσμευσης και υποστήριξης, αναγνωρίζοντας τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς αίματος, ως ένα ανεκτίμητο δώρο σε ολόκληρη την κοινωνία, καθιερώνοντας την 14η Ιουνίου ως την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, μια ημέρα όπου εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στους αιμοδότες σε όλο τον κόσμο! Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, τιμώντας την 20ή επέτειο και τον βαθύ αντίκτυπο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις ζωές των ασθενών και των δοτών, διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία, παρακινώντας παράλληλα, ακόμα περισσότερα άτομα να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κίνημα της αιμοδοσίας ξεπερνώντας διαχωρισμούς και προκαταλήψεις. Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου από 08:30 έως 13:00, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και καθ’ όλη την διάρκεια της αιμοδοσίας θα παρίσταται ιατρός, ώστε να λαμβάνεται το απαραίτητο ιατρικό ιστορικό όσων επιθυμούν να δώσουν αίμα.

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας σε κάθε εθελοντή αιμοδότη, καλούμε όσους επιθυμούν να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία να προσφέρουν σ’ αυτή την ευγενική πράξη ανθρωπιάς, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές. «20 χρόνια προσφοράς: Σας ευχαριστούμε, αιμοδότες!»

Δίνεις αίμα, σώζεις ζωές!».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης