Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εθιμοτυπική επίσκεψη και συζήτηση για τον Πολιτισμό

ΤΟΠΙΚΑ25.06.2024 | 8:48 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Το νέο Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βροντερού στον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Νεοϊδρυθέντος Πολιτιστικού Συλλόγου Βροντερού, στον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα συζητώντας θέματα που αφορούν τον Πολιτισμό.
Ο κ. Μαράβας αφού τους καλωσόρισε τους συνεχάρη για αυτήν τους την πρωτοβουλία με την ίδρυση του νέου Πολιτιστικού Συλλόγου, για να ζωντανέψει ξανά το Χωριό και να αναβιώσουν τα ήθη, τα έθιμα και η Πολιτιστική ιστορία του Βροντερού, σαν Δήμος Πύλης θα συμβάλλουμε βοηθώντας τις δραστηριότητες σας, όπως κάνουμε εδώ και χρόνια σαν Δημοτική Αρχή προς όλους τους Συλλόγους του Δήμου Πύλης.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κων/νος Γωγάκος ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τους μελλοντικούς στόχους και τις Πολιτιστικές δραστηριότητες του Συλλόγου, όπως την κατασκευή ξύλινο οικήματος για την στέγαση των γραφείων του Συλλόγου, την διοργάνωση του Ανταμώματος των Απανταχού Βροντοριανών καθορισμένο στις 3 Αυγούστου 2024, στην πλατεία του χωριού με δημοτική ορχήστρα και παραδοσιακό φαγητό.
Επίσης τόνισε την ίδρυση Λαογραφικού Μουσείου που σαν βάσει θα έχει τον Γενεαλογικό Χαρακτήρα, όπου θα αναφέρεται τον γενεαλογικό Δέντρο κάθε οικογένειας με καταγωγή από το Βροντερό.
Παρόντες με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κων/νο Γωγάκο ήταν ο Γραμματέας κ. Δημήτριος Πατσιαντζής και η Ταμίας κ. Ευαγγελία Χρυσόμαλου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης