Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Γιορτή Αποφοίτησης στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ04.07.2024 | 8:33 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η ώρα της αποφοίτησης ολοκληρώνει πάντα έναν κύκλο ζωής, αυτόν του σχολείου. Χρόνια γεμάτα γνώση, προσπάθεια, δημιουργία, συντροφικότητα, αγωνίες, αλλά και ανεμελιά, χαρές αλλά και λύπες.

Ταυτόχρονα σηματοδοτεί για τον καθένα και την καθεμία την αρχή μιας νέας πορείας, μιας νέας εποχής.

Η Γιορτή Αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά.

Η γιορτή διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου.

Την εκδήλωση άνοιξε η Διευθύντρια κ. Γεωργία Κολοβελώνη, η οποία απευθύνθηκε στους αποφοίτους και τους συγχάρηκε για τον αγώνα που έδωσαν, τη μελέτη και την προσπάθειά τους μέχρι τον τελικό τους στόχο. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Πρωτοσύγκελο Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης π. Αλέξιο Κανίνα, τον Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων Τρικάλων κ. Αγαθοκλή Αζέλη και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γ & Κ κ. Γεωργία Μπουλογιώργου.

Οι απόφοιτοι αποχαιρέτησαν το σχολειό τους με ομιλίες από τον Πρόεδρο του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου Παύλο Κουβέλα και τις μαθήτριες Κωνσταντίνα Κίσσα και Θεοδώρα Τσιούνη.

Στη συνέχεια η φιλόλογος κα Βασιλική Λύτρα ευχήθηκε στους Αποφοίτους να έχουν μια ζωή γεμάτη στόχους και όνειρα που θα πραγματώνονται.

Μέσα στην όμορφα διακοσμημένη Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου ακολούθησε η απονομή των απολυτηρίων από τη Διευθύντρια, μαζί με επαίνους και αναμνηστικά δώρα από την Πρόεδρο του Συλλόγου Γ & Κ.

Τέλος προβλήθηκε ένα βίντεο με αναμνήσεις από τη σχολική ζωή των παιδιών, το οποίο επιμελήθηκε ο κ. Σωτήριος Ρούβαλης, πληροφορικός, οι μαθήτριες Κωνσταντίνα Κίσσα και Θεοδώρα Τσιούνη μας αφιέρωσαν 2 αγαπημένα τους τραγούδια, ενώ ο μαθητής Νικόλαος Κατσουγιάννης μίλησε για το δικό του Όνειρο (The Dream), μια μουσική του σύνθεση που απολαύσαμε.

Τελειόφοιτοι, γονείς και εκπαιδευτικοί μοιραστήκαμε στιγμές συγκίνησης και χαράς, σε ένα μικρό γλέντι που συνεχίστηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου, με μουσική, τραγούδια και χορούς που επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προς τιμή των αποφοίτων.

Ευχαριστούμε τους καθηγητές του σχολείου κ.κ. Ιωάννη Καρακαλπακίδη, Μαρία Τσαρουχά και Αυγέρη Τσιρώνη που βοήθησαν με τον ήχο και τον φωτισμό καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, την εταιρεία του κ. Αθανασιάδη υπεύθυνη τροφοδοσίας που επιμελήθηκε τον υπέροχο μπουφέ και τον Dj κ. Δημήτριο Τσιανάκα για την μουσική επένδυση της βραδιάς. Ευχαριστούμε τέλος όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Συγχαίρουμε όλους τους τελειόφοιτους και τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης