Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Γιορτινή αυλαία για την Aκαδημία του ΑΟΤ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ29.06.2024 | 12:56 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Σε ένα όμορφο οικογενειακό κλίμα, η Ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα γιόρτασε την ολοκλήρωση μιας ακόμα επιτυχημένης σεζόν στο Αθλητικό Κέντρο της Σωτήρας. Γονείς, προπονητές και παιδιά (αγόρια και κορίτσια) απόλαυσαν την ημέρα με ποδοσφαιρικές δραστηριότητες και διασκέδαση, επιβεβαιώνοντας την αγάπη τους για το άθλημα και την ωραία κοινότητα που έχουν δημιουργήσει.
Η βραδιά έκλεισε με γευστικά εδέσματα, όπως σουβλάκια και λουκάνικα, συνοδευόμενα από χυμούς, αναψυκτικά και μπύρες για τους ενήλικες. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα, καθώς και οι εκπρόσωποι της προσωρινής επιτροπής του ΑΟ Τρίκαλα, Άκης Αναστασίου και Δημήτρης Πουλιανίτης.
Άπαντες ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και εξέφρασαν την ελπίδα ότι η ακαδημία του ΑΟΤ, θα συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία με ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών και νέες επιτυχίες από τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Η επιτυχημένη λήξη της αθλητικής περιόδου της ακαδημίας του ΑΟΤ, αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο δουλειάς που πραγματοποιείται στα τμήματα υποδομής. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αγωνιστική ετοιμότητα και ανάπτυξη, την αθλητική παιδεία και την καλλιέργεια του ευ αγωνίζεσθαι στους μικρούς ποδοσφαιριστές/τριες του συλλόγου.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στους χορηγούς-υποστηρικτές της γιορτής, τις εταιρίες ΚΛΙΑΦΑ, ΒΙΟΛΑΝΤΑ, την Ελληνική Αγορά Κρέατος “ΒΑΜΠΟΥΛΑΣ”.
Επίσης, στην επιχείρηση “YA plisimo” – Πλυντήριο αυτοκινήτων, για την χορηγική στήριξη που παρείχε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδίδονται στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα, καθώς και στη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα για τη συνεχή στήριξη και βοήθεια προς την ακαδημία.
Με αυτή την τελευταία δράση για φέτος, η Ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι ένας ζωντανός πυρήνας ποδοσφαιρικής ανάπτυξης και προόδου για τα νέα παιδιά, προσφέροντας τους τα εφόδια για μια επιτυχημένη αθλητική και προσωπική πορεία, έχοντας το Αθλητικό Κέντρο της Σωτήρας, το οποίο προσφέρει άριστες συνθήκες στην ποδοσφαιρική ανάπτυξη των παιδιών, σε ένα ιδανικό περιβάλλον.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης