Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κ.Υ. Πύλης: Δωρεάν test pap στην Τ.Κ. Αγίου Βησσαρίωνα

ΤΟΠΙΚΑ14.06.2024 | 8:30 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν δωρεάν test pap στην τοπική κοινότητα Αγίου Βησσαρίωνα , μετά από έγκριση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, από τις μαίες του Κ.Υ.Π Στέλλα Κρουστάλη και Ράνια Μπρίζη.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κώστας Βόπης ευχαρίστησε τον Συντονιστή Διευθυντή κ. Κουτσονάσιο και τις μαίες του ΚΥΠ για την πολύ σημαντική δράση.

Ο Συντονιστής Διευθυντής Γιάννης Κουτσονάσιος δήλωσε: «Το Κ.Υ. Πύλης πραγματοποιεί δωρεάν test pap σε καθημερινή βάση στην μονάδα.  Επίσης μετά από συνεννόηση με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της  περιοχής ευθύνης του ΚΥΠ , πραγματοποιούνται  σε όλα τα διαμερίσματα test pap προκειμένου  να γίνεται η εξέταση στον τόπο κατοικίας των γυναικών. Το τεστ Παπανικολάου είναι μία κυτταρολογική εξέταση, κατά την οποία πραγματοποιείται λήψη δείγματος κολπικού και τραχηλικού υγρού. Στόχος της εξέτασης, είναι η διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας έγκαιρα, αλλά και ο εντοπισμός ασθενειών από τις οποίες μπορεί να προσβληθεί μια γυναίκα, όπως ο ιός HPV».

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης