Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κοπή πίτας σε 2 διευθύνσεις του Δήμου Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ07.02.2024 | 6:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε ευχάριστο κλίμα και με ευχές για τη νέα χρονιά, πραγματοποιήθηκαν οι κοπές πίτας στη Δημοτική Αστυνομία Τρικκαίων και στη Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας στη Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς απηύθυνε ευχές στο προσωπικό μιας διεύθυνσης με ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων, τονίζοντας τη σημασία κάθε δράσης χωριστά για την τρικαλινή κοινωνία. Ευχές απηύθυνε και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας, καθώς και η αντιδήμαρχος Σοφία Αλεστά, ενώ παρέστη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Μπλουγούρας, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη, ο διευθυντής κ. Στεφ. Νταλάσης και οι προϊστάμενοι των τμημάτων.

Λίγο αργότερα, κοπή πίτας πραγματοποίησε και η Δημοτική Αστυνομία Τρικκαίων, με τον Δήμαρχο να επισημαίνει το σημαντικό έργο σε τομείς που άμεσα αφορούν τη καθημερινότητα και την κοινωνία. Παρέστησαν, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη και η διευθύντρια κ. Ευαγ. Κοντογιάννη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης