Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ28.06.2024 | 8:36 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αποχαιρετισμός σήμανε για τους φετινούς αποφοίτους της Γ΄ Λυκείου μετά την τρίχρονη διαδρομή τους στις τάξεις του 7ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, με μια λαμπρή τελετή αποφοίτησης, που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου, την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024.

Ήταν μια γιορτή γεμάτη αναμνήσεις, ευχές, μουσική, στιγμιότυπα από τη μαθητική ζωή και συγκινητικές ομιλίες. Απονεμήθηκαν στους Τελειόφοιτους τα Απολυτήρια και δόθηκαν από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων αναμνηστικά δώρα. Τελειόφοιτοι, εκπαιδευτικοί και γονείς μοιραστήκαμε στιγμές συγκίνησης και χαράς.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Καπανιάρης και οι Σχολικοί Σύμβουλοι κ. Δημήτρης Θεοχάρης και κ. Αγαθοκλής Αζέλης, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς για την ευγενική χορηγία – δωρεά προϊόντων για τον μπουφέ της εκδήλωσης: Εταιρεία Αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ, ΤΡΙΚΚΗ – Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων , ΧΟΙΡΟΦΑΡΜ ΕΠΕ, τη βιομηχανία Μπισκότων, Δημητριακών και Τροφίμων ΒΙΟΛΑΝΤΑ, το Αρτοποιείο-Ζαχαροπλαστείο ΚΩΤΟΥΖΑΣ και την Πιτσαρία Mamma’s Pizza.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους γονείς των μαθητών που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον DJ Κώστα Μπίνα που “έντυσε” μουσικά την όμορφη βραδιά. Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς διασκέδασαν, συγκινήθηκαν και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι.

Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες στην Διευθύντρια του σχολείου μας κα Αθανασία Τσιοτινού, στην Yποδιευθύντρια κα Αριστέα Καραμήτρου και στο Σύλλογο Διδασκόντων για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων και ο Πρόεδρος Βασίλειος Λαφαζάνης εύχονται από καρδιάς, καλή τύχη, καλή σταδιοδρομία, υγεία, ευημερία στα παιδιά και τις οικογένειες τους  και σε όλους όσοι με τόση αγάπη ήταν κοντά τους.

Καλό Καλοκαίρι!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης