Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης του ΓΕΛ Βαλτινού Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ30.06.2024 | 8:36 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 η Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών του Γενικού Λυκείου Βαλτινού Τρικάλων που διοργανώθηκε από το Σύλλογο διδασκόντων και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στο χώρο του σχολείου.

Τον κόσμο καλωσόρισε στην εκδήλωση η καθηγήτρια του σχολείου κα. φασουλή Αικατερίνη υπεύθυνη για την συνολική οργάνωση της εκδήλωσης .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον κ. Μυλωνά Αριστείδη διευθυντή του σχολείου ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές για την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και την επιμονή τους και αποχαιρέτησε τους απόφοιτους ευχόμενος καλά αποτελέσματα και ευόδωση των στόχων και των ονείρων τους, ακολούθησαν χαιρετισμοί από την επί 12 χρόνια πρώην Διευθύντρια του σχολείου κα. Δήμητρα Αγγέλου η οποία μας τίμησε με την παρουσία της , από την κα. Ιωάννα Τσιγάρα – Πράτα πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και από τον κ. Τσιγάρα Βάϊο εκπρόσωπο του δήμου.

Τους απόφοιτους αποχαιρέτησαν επίσης με ομιλίες ο Πρόεδρος του 15μελούς Βρατσίστας Βησσαρίων, ο εκπρόσωπος της Γ’ Λυκείου Τασούλας Γεώργιος- Παΐσιος και η εκπρόσωπο της Β’ τάξης Αγορίτσα Καραλή.

Ακολούθησε η απονομή των απολυτήριων τίτλων στους αποφοίτους μαζί με αναμνηστικά και δώρα του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

Με φροντίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του σχολείου ετοιμάστηκε πλούσιος μπουφές με διάφορα εδέσματα και αναψυκτικά, ενώ την επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος είχαν οι μαθητές.

Η υπέροχη αυτή βραδιά έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από την χορευτική ομάδα του σχολείου μας που οργάνωσε ο κος Σταμάτης Απόστολος και την χορευτική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Βαλτινού. Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς διασκέδασαν, συγκινήθηκαν και πέρασαν όμορφες στιγμές.

Επίσης ευχαριστούμε τον DJ Κο. Στάθη Χρήστο που με την ευγενική μουσική χορηγία του μας χάρισε μια ξεχωριστή βραδιά.

Ο Σύλλογος διδασκόντων, η Διεύθυνση του Σχολείου και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του ΓΕΛ ΒΑΛΤΙΝΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ «εύχεται σε όλους επιτυχίες στους στόχους τους και καλοτάξιδες διαδρομές στο μεγάλο ταξίδι της ζωής…»

Καλό Καλοκαίρι!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης