Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Λύση συνένωσης Αμπελακίων και ‘Αγιαξ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ18.06.2024 | 12:58 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Μετά από έξι όμορφα και δημιουργικά χρόνια που πορεύτηκαν μαζί, τα σωματεία των Αμπελακίων και του Ajax Trikala, θα συνεχίσουν το έργο τους ατομικά και όχι από κοινού αυτή τη φορά.

Τα δύο σωματεία έχουν λάβει την απαιτούμενη αθλητική αναγνώριση και είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Θα συμμετάσχουν κανονικά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Τρικάλων, όπως κάνουν εδώ και χρόνια, αλλά αυτή τη φορά θα έχουν διαφορετική γραμμή πλεύσης.

Στο σωματείο των Αμπελακίων υπεύθυνος παραμένει ο εδώ και χρόνια πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Γεωργομάνος, που θα έχει κι άλλα άτομα στο πλευρό του για τη νέα σεζόν.

Στο σωματείο του Ajax Trikala, υπεύθυνοι θα είναι ο Άκης Βαΐου, ο Κυριάκος Κρεμμυδιώτης και ο Βαγγέλης Μπρισίμης.

Οι υπεύθυνοι πήραν την απόφαση από κοινού, για το καλό των ομάδων και κρατάνε τα δυνατά συναισθήματα που σφράγισαν αυτή την ένωση τα τελευταία έξι χρόνια. Η συνεργασία σε ό,τι χρειαστεί στο μέλλον ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης