Παρασκευή 19.07.2024 | Εορτάζουν: Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά, Διός, Δίας, Μακρίνα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μαρινάκης: Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις πρώην πρωθυπουργών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ02.07.2024 | 3:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τις δηλώσεις των δύο πρώην πρωθυπουργών, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μία μέρα μετά την ομιλίες τους στο Πολεμικό Μουσείο, στις οποίες εξαπέλυσαν επιθέσεις για την πολιτική που ακολουθείται από τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Μαρινάκης ο οποίος βρισκόταν στο Πολεμικό Μουσείο εκπροσωπώντας την κυβέρνηση μιλώντας το μεσημέρι στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, σημείωσε μεταξύ άλλων μιλώντας για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά είπε πως «δεν είναι κοινότυπο, αλλά δεν σχολιάζουμε ομιλίες πρώην πρωθυπουργών». Παράλληλα σημείωσε πως η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Λαϊκό την ώρα της εκδήλωσης δεν συμπίπτει τονίζοντας πως «λάβαμε πριν έναν χρόνο μία πολύ ισχυρή εντολή, υλοποιούμε ένα πρόγραμμα που στο τέλος της τετραετίας θα βελτιώσει την καθημερινότητα και για αυτό θα κριθούμε, αυτό ενδιαφέρει τον κόσμο».

Να θυμίσουμε πως ιδιαίτερα οξύς ο Αντώνης Σαμαράς, ηπιότερος ο Κώστας Καραμανλής και οι δύο στις ομιλίες τους εξαπέλυσαν είτε ευθείες βολές είτε σαφείς αιχμές για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ή και για τον ίδιο τον Μητσοτάκη. Είχαν περάσει μόλις τέσσερα 24ωρα από την «ηλεκτρισμένη» συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, στην οποία άνοιξε η συζήτηση – που το πρωθυπουργικό περιβάλλον θέλει να κλείσει το συντομότερο – για τον ιδεολογικό προσανατολισμό της κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης