Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Με ολοκληρωμένο πρόγραμμα ο Λευτέρης Αβραμόπουλος

ΤΟΠΙΚΑ12.08.2023 | 2:03 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Με ένα ολοκληρωμένο, κοστολογημένο και άμεσα υλοποιήσιμο πρόγραμμα κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος και η παράταξη «Δύναμη Ευθύνης». Οι βασικές αρχές του προγράμματος μάλιστα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συνδυασμού dunamieuthinis.gr έτσι ώστε οι δημότες του Δήμου Μετεώρων να μπορούν να το μελετήσουν, να συγκρίνουν και να κρίνουν.
«Στις 8 Οκτωβρίου» λέει ο ίδιος «στέλνουμε ένα πανίσχυρο μήνυμα ότι ο Δήμος Μετεώρων… μπορεί!!!… Μπορεί να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία, να θέσει υψηλούς στόχους και να τους πετύχει. Γιατί αυτό του ΑΞΙΖΕΙ, γιατί αυτό ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ».
Όπως αναφέρει ο Λευτέρης Αβραμόπουλος «ήδη 1 χρόνο πριν, τέτοιες μέρες, βρισκόμουν με τους συνεργάτες μου στις Βρυξέλλες για συναντήσεις με στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να συζητήσουμε μαζί τους τις προτάσεις μας και να μας κατευθύνουν στο δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Αυτόν τον δρόμο, της προκοπής και της ευημερίας για όλους, προχωράμε αταλάντευτα. Αλλάζουμε τα πάντα, κάνουμε έναν Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό. Έναν Δήμο πρότυπο».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης