Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Μικρή προσέλευση, εντάσεις και πρόταση για τοπικό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ11.07.2024 | 12:50 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Μπορεί κατά την προχθεσινή συνέλευση των μελών του ΑΟ Τρίκαλα για διαδικαστικούς λόγους να μην πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες, ωστόσο, υπήρξε αρκετό παρασκήνιο.

Κατ’ αρχήν οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές: Μετρημένοι στα δάκτυλα για μία ακόμη φορά οι παρόντες στο χώρο της συνέλευσης, δείγμα της πολύ μεγάλης απαξίωσης που εξακολουθεί να υπάρχει στις τάξεις των Τρικαλινών φιλάθλων, κάτι που σίγουρα έχει αίτια, αλλά δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε.

Οι εικόνες αυτές είναι λογικό να αποθαρρύνουν και τον όποιο επενδυτή μπορεί να ενδιαφέρεται σοβαρά να επενδύσει στα Τρίκαλα, διαπιστώνοντας ότι η στήριξη που θα έχει θα είναι πάρα πολύ μικρή έως ανύπαρκτη.

Από κει και πέρα κατά τη διάρκεια της συνέλευσης δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης, ανάμεσα σε μέλη , ενώ από πλευράς της απερχόμενης διοίκησης του Ερασιτέχνη ακούστηκαν έντονα παράπονα για την κριτική που εξακολουθεί να τους ασκείται.

Στην ταμπακιέρα τώρα: Ούτε ένας εκ των δύο θεωρητικά ενδιαφερόμενων δε βρέθηκε στην αίθουσα. Ο Καγιούλης προφανώς και έχει αποχωρήσει οριστικά από το κάδρο.

Ο Μαντζανάς , ο οποίος από το μεσημέρι και μετά έδειξε να επαναφέρει το ενδιαφέρον του ήταν επίσης απών, με τον ίδιο να επικαλείται απουσία εκτός Τρικάλων για επαγγελματικούς λόγους.

Στο διά ταύτα: Αν μέχρι και την Πέμπτη δεν υπάρξει κάποιος ενδιαφερόμενος , αποφασίστηκε να οριστεί 13μελής διοίκηση στον Ερασιτέχνη, η οποία άμεσα θα τρέξει την ομάδα, πιθανότατα στο τοπικό και όχι στη Γ’ Εθνική.

Μάλιστα, υπήρξε και συγκεκριμένη πρόταση για κάθοδο της ομάδας στην Α’ Ερασιτεχνική, κάτι που μέχρι και πριν μερικές ημέρες δεν ήθελε κανείς να ακούει, θεωρώντας το ορθώς ως κάτι υποτιμητικό, να επιλέξεις τον οικειοθελή υποβιβασμό, αλλά μπρος στο φάσμα του αφανισμού της ομάδας και των ακαδημιών της από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, ίσως και να αποτελεί πλέον μονόδρομο.

Περισσότερα την Πέμπτη…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης