Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Να καλυφθεί όλο το ενοίκιο των πλημμυροπαθών

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ04.07.2024 | 2:31 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας ζητά «Να καλύψει η κυβέρνηση όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν».

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «Σύμφωνα με καταγγελίες αρκετών πλημμυροπαθών, από διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, που αναγκάστηκαν να νοικιάσουν αλλού σπίτι, μιας και τα δικά τους δεν μπορούν να κατοικηθούν, δεν έχουν πάρει άλλοι καθόλου το πενιχρό επίδομα ενοικίου και άλλοι το πήραν μόνο για ένα τρίμηνο. Σε κάθε περίπτωση αυτό φτάνει για το 50-60% του ενοικίου που πληρώνουν.

Κατά τα άλλα η κυβέρνηση δεν χάνει ευκαιρία να «ξεφουρνίζει» τα γνωστά ψέματα της, ότι είναι στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

Ας αφήσει επιτέλους την κοροιδία.

Να καλύψει πλήρως το ενοίκιο όσων πλημμυροπαθών δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους και ας αποζημιώσει άμμεσα στο 100% όλους τους πλημμυροπαθείς για τις ζημιές που έπαθαν».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης