Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Nέο σενάριο για σύμπλευση Μαντζανά-Καγιούλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ11.07.2024 | 12:53 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα νέο σενάριο για την επόμενη ημέρα του ΑΟ Τρίκαλα, το οποίο αναφέρει ότι Παναγιώτης Μαντζανάς και Νίκος Καγιούλης επικοινώνησαν μεταξύ τους και συμφώνησαν σε πρώτη φάση να συμπορευτούν μαζί, αναλαμβάνοντας σήμερα τον ΑΟ Τρίκαλα.

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι ο λόγος που ο Παναγιώτης Μαντζανάς απουσίασε την Τρίτη από τη συνέλευση είχε να κάνει με το ότι βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με ανθρώπους του Καγιούλη και να φανεί αν μπορεί να επιτευχθεί η μεταξύ τους συμπόρευση.

Εάν προχωρήσει τελικά αυτή η συνεργασία θα διαφανεί έως σήμερα, καθώς θα πρέπει οι δύο άνδρες να κάνουν από κοινού κίνηση στη σημερινή συνέλευση, ειδάλλως θα περάσουμε στο άλλο σενάριο, δηλαδή θα έχουμε την εκλογή 13μελους διοίκησης στον Ερασιτέχνη που πιθανότατα θα τρέξει την ομάδα στο τοπικό και όχι στη Γ’ Εθνική.

Πάντως, όσες φορές τα τελευταία χρόνια στον ΑΟ Τρίκαλα έχουμε δει συνεργασίες παραγόντων στον ΑΟ Τρίκαλα, αυτές κατέληξαν σε αποτυχημένο αποτέλεσμα, καθώς σε μία ομάδα ένας πρέπει να κάνει το κουμάντο.

Εάν υπάρχουν δύο παράγοντες είναι πολύ δύσκολο να προκύψει ταύτιση απόψεων , γεγονός που γρήγορα δημιουργεί ρήγματα στις συνεργασίες.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, αυτό που προέχει είναι κατ’ αρχήν η ομάδα να μείνει ζωντανή και κατά δεύτερο να μπορέσει να αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης