Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

O Mαντζανάς εμφανίστηκε σαν…από μηχανής θεός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ13.06.2024 | 12:39 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Την ώρα που το μέλλον του ΑΟ Τρίκαλα θεωρούταν εξαιρετικά αβέβαιο, έπειτα από την απόφαση των μελών του Ερασιτέχνη να παραιτηθούν ομαδικά, αλλά και το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρξε έστω ένας άνθρωπος να μπει μπροστά, για να πάρει την ομάδα το ενδιαφέρον του Παναγιώτη Μαντζανά, για λογαριασμό συνεργατών του από την Αθήνα (για το οποίο ενημερωθήκατε πρώτοι από το Trikalascore το μεσημέρι) φαντάζει ως σανίδα σωτηρίας για την πρώτη ομάδα του νομού μας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται την ώρα που ο κόσμος των Τρικάλων αγωνιούσε για το μέλλον της ομάδας , ενώ ακούγονταν και κάποιες φωνές ότι ενδέχεται ο ΑΟ Τρίκαλα να μην κατέβει τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική, αλλά στο τοπικό.

Σε περίπτωση που ο Μαντζανάς και οι συνεργάτες του πάρουν την οριστική απόφαση να ασχοληθούν όχι απλά θα αναλάβουν την ομάδα σε μία δύσκολη συγκυρία στη Γ’ Εθνική, αλλά παράλληλα είναι αποφασισμένοι άμεσα να κάνουν τις κινήσεις να τη φέρουν στην παραπάνω κατηγορία και παράλληλα να καθαρίσουν όλα τα χρέη που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και που όπως υποστηρίζει ο Τρικαλινός επιχειρηματίας είναι διαχειρίσιμα και ουδεμία σχέση έχουν με τα ποσά που ακούγονται δεξιά και αριστερά.

Σχετικά με τον Παναγιώτη Μαντζανά, η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολλές διασυνδέσεις σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, ο οποίος απέδειξε και κατά την παρουσία του στον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο έφτασε μία ανάσα από την άνοδο στη Σούπερλιγκ, έχει τον τρόπο να ανεβάζει ομάδες.

Πόσο μάλλον εάν ερχόμενος με τους ανθρώπους του στα Τρίκαλα, έχει και τη στήριξη των φιλάθλων.

Βέβαια, όλα αυτά ακόμη παραμένουν θεωρητικά, καθώς μέχρι και τη στιγμή που μιλάμε κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει εάν ο Μαντζανάς θα μπει ή όχι στον ΑΟ Τρίκαλα για δεύτερη φορά, έπειτα από την περσινή του παρουσία, από κοινού με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε σίγουρα εξελίξεις.

ΥΓ: Η πρόθεση του συγκεκριμένου σχήματος είναι να πάρει όχι μόνο την πρώτη ομάδα, αλλά και τον Ερασιτέχνη, αναλαμβάνοντας όλο το κομμάτι του ποδοσφαιρικού ΑΟ Τρίκαλα και για το λόγο αυτό θα επιδιώξει πιθανώς συνάντηση με το Δήμαρχο Νίκο Σακκά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης